Opettajamme

Studio Dance Pitissä työskentelee monipuolisia tanssi- ja liikunta-alan ammattilaisia sekä lajilleen omistautuneita ohjaajia. Opetamme ammattimaisesti ja intohimolla.

 • +Lue lisää
  NimiHeini Ahtiainen Erikoisosaaminenkehitysryhmät, lastentanssi Sähköposti

  Heini on monipuolinen tanssinopettaja (AMK), jonka pitkä balettitausta on luonut vankan pohjan tanssiharrastukselle ja -ammatille. Opettajana Heini on reipas, energinen ja kannustavan vaativa ja hän pyrkii auttamaan jokaista oppilasta kehittymään omien taitojensa suhteen. Fyysisen tanssinopettajan työn ohella Heini kilpaili vuosina 2014-2015 Rock'n'swing-lajien parissa. Heini saavutti Fuskun Suomenmestaruuden 2015 ja samoissa kilpailuissa Lindy hopin 3.sijan. Tällä hetkellä kilpailutoiminta on tauolla, sillä Heini kouluttaa SUSELiin uusia tanssinohjaajia. Studio Dance Pitillä Heini on ollut vuodesta 2013 lähtien lastentanssin, showtanssin ja kehitysryhmien opettajana.

 • +Lue lisää
  NimiIrja Ahtovirta Erikoisosaaminenteatteri, lastentanssi, aikuiset

  Olen laajan Somatic Pilates -koulutuksen käynyt, Suomen Pilates yhdistyksen hyväksymä ohjaaja. Syksyn -18 mittaan saan valmiiksi myös laitepilates-ohjaajan sekä Spiraalistabilaatio-ohjaajan pätevyydet. Tanssin opettamisen aloitin 1987 afrotanssilla, jonka jälkeen lajivalikoma täydentyi stepillä, jazzilla, baletilla ja nykytanssilla päätyen lopulta noin 30 vuotta ja muutama polvenkorjausleikkaus myöhemmin pilatekseen - kehon kaiken liikkeen alkupisteeseen. Pyrin tarjoamaan osallistujille pilates-periaatteiden mukaisia keskittyneitä ja tarkkoja tunteja, iloa liikkeestä ja kehon yhteistyökyvystä unohtamatta!

 • +Lue lisää
  NimiNora Akkanen Erikoisosaaminenhip hop, voguing Sähköposti

  Nora on aloittanut tanssin Hot Club Liikuntakoululla Lahdessa 14 vuotta sitten. Show- ja streetlajien kautta hän on löytänyt oman lajinsa erityisesti voguingista, housesta sekä hip hopista. Kilpailukokemusta on kertynyt jo vuodesta 2007 lähtien, esimerkiksi 2011 Street SM house sija 9 sekä 2012 Street SM voguemuodostelma hopeaa. Kahtena edellisenä vuotena Nora on myös koreografioinut showcase-numeroita Street SM -kisoihin.

  "Aloitin tanssimisen vuonna 2001 ja siitä lähtien se on ollut erittäin suuri osa elämääni. Vuodesta 2005 olen tutustunut erilaisiin urbaaneihin lajeihin. Housea olen tanssinut jo kuuden vuoden ajan sekä voguingia neljän vuoden verran. Opettamisen aloitin neljä vuotta sitten Hot Club Liikuntakoululla Lahdessa.

  Tunneillani keskityn eniten oikeanlaiseen fiilikseen, esimerkiksi voguing-tunneilla haetaan oikenlaista asennetta kun taas house ja hip hop -tunneilla joraillaan rennommalla fiiliksellä. Tekniikka on myös minulle tärkeää, koska hyvän tekniikan päälle on helppo lähteä luomaan omaa persoonallista tyyliään. Energisellä ja innostavalla opetustyylilläni yritän saada kaikkia kokemaan tanssimisen riemun. Dance first, think later."

 • +Lue lisää
  NimiOfi Haapaniemi

  Vuonna 2011 Voguingin aloittanut Ofi on lyhyessä ajassa noussut Suomen Voguing-tanssijoiden kärkeen. Voguingin pehmeintä ja naisellisinta alalajia, Vogue Femmea pääasiallisesti tanssiva Ofi on saavuttanut osaamisellaan runsaasti kilpailumenestystä: hän on voittanut Suomessa Vogue with Benny Ninja-, Independence Day- sekä Helsinki Pride edition Vogue ballit. Ofi on myös saavuttanut mitalisijoja Street SM-kilpailuissa tanssimalla Voguing-muodostelmassa sekä Venla Vuorion perustamassa Fe'fellas tanssiryhmässä. Ofi on toiminut tanssijana artisti Kaija Koon Superkonsertissa, sekä artisti Jenni Vartiaisen kanssa Elämä lapselle -konsertissa, Emma gaalassa sekä hänen musiikkivideollaan "Suru on kunniavieras." Lisäksi Ofi on performoinut sekä saavuttanut kilpailumenestystä ulkomailla, muun muassa voittamalla Kendrick Mugler -ballissa Pariisissa.

 • +Lue lisää
  NimiRiikka-Liisa Hannikainen Erikoisosaaminennykytanssi, showtanssi Sähköposti

  Riikka-Liisa on opiskellut tanssijaksi Lontoon Labanilla, josta hän valmistui 2006. Valmistuttuaan hän on opettanut mm. Lahden tanssiopistolla ja Kouvolan balettikoululla. Tanssijan ammatin lisäksi Riikka-Liisalla on tutkinto kaupalliselta alalta sekä kokemusta lukuisista tanssi- ja liikunta-alan töistä sekä koulutuksista, viimeisimpänä tanssi- ja liiketerapian opinnot Eino Roiha -instituutissa Jyväskylässä. Riksu perusti Studio Dance Pitin 2011 ja on sittemmin saanut ilolla seurata tanssibuumin leviämistä kaupunkiin.

 • +Lue lisää
  NimiMiia Hovi ErikoisosaaminenMTV/street Sähköposti

  Jo pienestä pitäen Miia on käynyt erilaisilla jumppaseurojen tanssitunneilla, mutta vakituinen tanssiharrastus löytyi vasta yläasteella. Nykyään parikymppinen nuori nainen käyttää melkein kaiken vapaa-aikansa tanssimiseen ja opettamiseen. Miia tanssi vuoden 2015-16 Lahdessa tutustuen katutanssin alalajeihin, mm. breakdanceen ja houseen, sekä keräsi samalla paljon esiintymiskokemusta. Nuoresta iästään huolimatta Miialle on kertynyt opetuskokemusta Studio Dance Pitillä jo yli kolme vuotta. Opettajana Miia rento mutta tarpeeksi vaativa. "Tunneillani on tärkeintä oppia hyvässä ilmapiirissä ja löytää sitä kautta uutta intohimoa tanssimiseen."

 • +Lue lisää
  NimiNoora Huikko Sähköposti

  Tanssi vei Nooran mukanaan jo pienenä lapsena ja suureksi ilokseen hän on saanut työskennellä usean vuoden ajan tanssin parissa. Monista kokeilemistaan tanssilajeista hänelle mieluisimpia ovat baletti, nyky- sekä showtanssi. Vuonna 2013 hän suoritti tanssin laajan oppimäärän syventävät opinnot. Noora opiskelee viimeistä vuotta sosionomiksi ja tulevana lukuvuonna hänella on tavoitteena kouluttautua liikuntapsykologian kursseilla. Nooraa kiinnostaa erityisesti tanssin mahdollisuus lapsen ja nuoren itsetunnon sekä yhteisöllisyyden edistäjänä. Oppilaat kuvailevat Nooran olevan kannustava ja reilu, mutta kuitenkin tavoitteellinen opettaja. Noora on tarkka siitä, että liikkuminen tapahtuu jokaisen oman kehon ehdoilla ja terveys edellä. Tärkeintä on mahdollisuus oppia ja onnistua, unohtamatta tanssin riemua!

 • +Lue lisää
  NimiSaara Julkunen

  Saara on opiskellut liikunnanohjaajaksi (amk) ja ohjannut ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2001. Ohjaajana Saara on lempeä ja helposti lähestyttävä. Hän haluaa nähdä ja huomioida kaikki oppilaansa yksilöinä. ”Jokaisen tulisi löytää sellainen tanssi- tai liikuntalaji, jota rakastaa, ja joka saa lähtemään läpi tuulen ja tuiskun, jotta pääsee tunnille.” Saara opettaa kevätkaudella tiistain satutanssi- ja lastentanssiryhmiä sekä Balletonea.

 • +Lue lisää
  NimiSiiri Kivinen ErikoisosaaminenMTV/street Sähköposti

  Siiri on yhteisöpedagogiopiskelija, joka asuu tällä hetkellä Kotkassa. Hän on tanssinut n. 7 vuoden ajan lajinaan MTV/street. Tanssimisessa yksi parhaimpia puolia Siirille on hyvä fiilis ja sen mukana meneminen. Siiri on opettanut Studio Dance Pitillä ja ollut mukana mm. Kouvojen tanssiryhmä BuzzerBeatersissa sekä ohjannut erilaisia lasten ja nuorten liikuntaryhmiä. "Opettajana parasta on nähdä oppilaiden kehitys ja innostus lajia kohtaan. Opiskelujeni myötä kiinnitän tunnilla myös paljon huomiota ryhmähenkeen ja sen nostattamiseen!"

 • +Lue lisää
  NimiAmanda Koskinen

  Ihana ja iloinen Amanda on tanssinut lähes vuosikymmenen verran erilaisia tanssilajeja. Katutanssilajit ovat lähinnä tämän nuoren opettajamme sydäntä, joka opiskelee parhaillaan viimeistä vuottaan lukiossa. Amandan tapaat opettamasta MTV/street -ryhmiämme.

 • +Lue lisää
  NimiElli Kotro ErikoisosaaminenMTV/street Sähköposti

  MTV/Streetin opettajana toimiva Elli on pirteä ja positiivinen tanssin harrastaja. Tanssivuosia Elliltä löytyy jo lähes 10 vuotta, joiden aikana kokemusta on kerrytetty mm. streetin ja hiphopin parissa. Ellin tanssitunneilla on iloinen ja rento meininki, unohtamatta kannustavaa ilmapiiriä! Opettajana Ellille on tärkeää, että tanssitunneilla on kaikilla hauskaa.

 • +Lue lisää
  NimiJani Lempiäinen Sähköposti

  Jani on Lahdesta kotoisin oleva tanssinopettaja joka on harrastanut aktiivisesti katutanssia jo vuodesta 2003 vahvuutenaan Bboying sekä electric boogie. Hän aloitti opetustyön vuonna 2007 pitäen tunteja itsenäisesti Lahden urheilutalolla. Jani on kuulunut perustajajäseniin Lahden seudulla vaikuttaneeseen KoolFellas-ryhmään, jonka kanssa hän on keikkaillut aktiivisesti kolme vuotta. Hän on esiintynyt ryhmänsä lisäksi mm. musiikkivideoilla sekä Dance-ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella. Opetustyössään Jani haluaa tuoda hip hop -kulttuuria tanssisaleille mm. vaihtelevien koreografien ja innostavien battlejen kera kannustavassa ilmapiirissä. Hän keskittyy opetustyössään paljon itsensä ilmaisuun ja esiintymiseen. Tunneilla on tärkeää hyvän energian lisäksi tekniikka. Tanssin ilo välittyy energisistä koreografeista, joissa ei ole unohdettu lattiatasoa. Jani viettää syksyn 2019 ulkomailla, joten hänen tuntiensa pariin palataan taas loppukaudesta.

 • +Lue lisää
  NimiMirka Liljeqvist Sähköposti

  Uuden opettajamme Mirkan omin laji on street/hip hop ja sitä hän on tanssinut 9-vuotiaasta lähtien. Hän on ollut monissa projekteissa mukana (mm. Uusi Päivä-musiikkivideo) ja ohjannut nuorten kilpailevaa 7th Street Crew:tä, joka on sijoittunut mm. 2018 Glow 3.sija, 2016 Street SM juniorit pienryhmä 7.sija, 2016 Dance&Show 4.sija. Opetuskokemuksta Mirkalle on kertynyt jo vuodesta 2007 ja hän on tottunut työskentelemään eri ikäisten oppilailen kanssa aina mini-streetistä aikuisiin. ”Kannustan, rohkaisen ja luon tunneille mahtavat tanssimeiningit! Joraillaan niin uusien kuin old school- biisien tahtiin.”

 • +Lue lisää
  NimiPihla Mäkinen Sähköposti

  Pihlalle tanssi on aina ollut suuressa osassa elämää. 3-vuotiaasta lähtien hän on harrastanut pääsääntöisesti balettia. Vuosien varrella Pihla on kokeillut useita muita lajeja ja baletin rinnalle toiseksi vahvaksi lajiksi on noussut nykytanssi. Lapsuuden ja nuoruuden harrastuksesta on kehittynyt vankka teknillinen osaaminen. Pihla on tanssinut erilaisissa tanssiproduktioissa. Viime vuoden (2018-2019) Pihla vietti Karjalla Västra Nylands folkhögskolassa opiskellen tanssia. Tulevaisuudessa Pihla haaveilee tanssinopettajan ammatista.

 • +Lue lisää
  NimiPetra Niemi

  Petra on kansainvälisen tanssijan uran tehnyt (mm. Karibian loistoristeilijät, Euroopan suurimmat Casinot ja kiertueet Taiwanissa) tanssinopettaja ja tanssivalmentaja. "Sanonta ”It takes an athlete to dance but an artist to be a dancer” sopii täydellisesti didaktiseen ja pedagogiseen ajatteluuni. Kehon lihasten yhteistyö on tanssitekniikan perusta. Perustusta vahvistamalla ja kehittämällä tanssija pystyy ilmaisemaan tunteiden ja tarinoiden kirjo laadukkaasti ja isosti." Petran showtanssitunnit koostuvat lattialla tehtävistä lämmittelyistä, tanssitekniikkaharjoitteista sekä lattian poikki menevistä lyhyistä sarjoista ja koreografioista, joita tehdään eri musiikkityyleihin. Tanssit saavat vaikutteita lyyrisestä jazzista vauhdikkaampiin ja sähäkämpiin tanssilajeihin. Treenaaminen on kivaa ja kaikilla on lupa kehittyä tavoitteellisesti omalla tanssijanpolullaan hyvällä mielellä. Petran tavoitteena on, että hänen tunneillaan kehittyy kokonaisvaltaisesti vahvoja lapsia, nuoria ja aikuisia.

 • +Lue lisää
  NimiPilvi Norppa-Iiskola Erikoisosaaminennykytanssi Sähköposti

  Pilvi on kouluttautunut luovan tanssin ohjaajaksi Itä-Suomen liikuntaopistossa. Studio Dance Pitillä Pilvi on opettanut nykytanssia jo useamman vuoden ajan. Päivisin hän työskentelee luokanopettajana. Pilvin nykäritunneilla tehdään monipuolisesti tekniikka- ja improvisaatioharjoituksia, sekä harjoitellaan erilaisia tanssisarjoja. "Nykytanssissa parasta on vapaus kokeilla ja tutkia omaa liikekieltä".

 • +Lue lisää
  NimiRoosa Raanoja Sähköposti

  Roosa Raanoja on valmistunut tanssijaksi vuonna 2016 Pohjois-Karjalan ammattiopistossa. Hän on työstänyt useampia sooloja, koreografioita sekä ohjannut kaksi suurempaa teosta näytille Kouvolaan. Hänen tunneilla sekoitetaan sopivasti tekniikka- sekä improvisaatioharjoituksia ja tuntien lopussa rakennetaan tunneilla käsiteltävien teemojen pohjalta loppusarjaa. Opettajana Roosa haluaa ohjata oppilasta kohti oman liikekielen löytämistä. Hän haluaa herkistää oppilaat kuulemaan omia henkilökohtaisia liikeratoja. Roosa kannustaa päästämään katseet irti peilikuvasta ja sen sijaan kuulemaan mitä kehossa todella tapahtuu. "Kehollisessa työskentelyssä hienous perustuu siihen, ettei todistetulle liikkeelle ole välttämättä olemassa sanallista muotoa."

 • +Lue lisää
  NimiHeidi Tamminen Sähköposti

  Heidin harrastuspohja on voimistelussa, josta hän siirtyi yläkouluikäisenä tanssin pariin. Heidille on kertynyt vuosien varrella kokemusta eri tanssilajeista niin harjoitussaleilta kuin esiintymislavoiltakin ympäri Suomea. Heidi aloitti tanssin opettamisen lähes 20 vuotta sitten ja hän onkin ehtinyt vuosien varrella opettaa cheer-tanssia, lastentanssia, showtanssia sekä tanssillista voimistelua. Heidille on tärkeää kehittää itseään jatkuvasti opettajana sekä tanssin että voimistelun saralla. Viimeisimpänä tutkintona Heidi on suorittanut Lasten liikunnan ammattitutkinnon Suomen urheiluopistolle Vierumäelle. Heidi pitää tärkeänä, että hänen tuntinsa ovat monipuolisia ja että hän pystyy rohkaisemaan sekä motivoimaan jokaista ryhmän oppilasta.

 • +Lue lisää
  NimiTerhi Töyry ErikoisosaaminenMTV/street, showtanssi Sähköposti

  Terhi on opettanut päälajiaan showtanssia jo useiden vuosien ajan, niin Kouvolassa kuin Lappeenrannassakin. Harrastetaustaa Terhiltä löytyy monipuolisesti eri tanssilajien, kuin liikuntalajien parista. Showtanssin lisäksi rennompi MTV/Street-tunti on lähellä Terhin sydäntä. ”Tanssi merkitsee minulle monia asioita. Se on muun muassa mieletön tapa ilmaista itseä. Tanssissa minua kiehtoo sen monipuolisuus ja etenkin fyysisyys. Oppilaille painotan opetuksessa liikkeen laatua ja haluankin usein haastaa oppilaita miettimään mitä kaikkea liikkeen suorittamiseen tarvitaan. Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja Liikunnanohjaaja AMK, joten minulle on tärkeää luoda turvallinen, rento ja innostava liikkumisympäristö. Olen samaan aikaan vaativa kuin lempeä opettaja. Haluan löytää jokaisesta oppilaasta heidän vahvuudet tanssijana sekä kehittää heidän heikkoja puolia. Pyrin jatkuvasti myös kehittämään itseäni opettajana, sekä tutustua tanssin uusiin tuuliin ja tuoda niitä tunneilleni.”

 • +Lue lisää
  NimiPetra Villikka

  Petra on pian 19-vuotias nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Hän on aloittanut tanssiharrastuksensa aikanaan Kouvolan tanssikoulussa ja ollut viime vuosina mukana Studio Dance Pitin edistyneissä ryhmissä. Street ja hip hop ovat eniten Petran oma juttu ja tanssivuosia on takana yhteensä jo kymmenen. Opetuskokemusta Petralle on kertynyt viime vuosien aikana yläkouluista sekä erilaisista tapahtumista. "Mielestäni tunneilla on tärkeintä pitää hauskaa sekä oppia uutta."

 • +Lue lisää
  NimiVenla Vuorio

  Venlalla (Empress of House Of Ninja Finland) on suuri intohimo taiteisiin ja etenkin tanssiin ja musiikkiin. Hän on asunut New Yorkissa ja Pariisissa ja on yksi voguen pioneereista Suomessa. Venla on tehnyt töitä maamme ykkösartistien kanssa koreografioiden mm. Cheekin, Kaija Koon, Elastisen, Nelli Matulan ja Jenni Vartiaisen konsertteja ja musiikkivideoita sekä esiintynyt itse tanssijana Vain Elämää -areenakonserteissa ja Kaija Koon kesäkiertueella. Venla on voittanut useita palkintoja Vogue Balleissa Suomessa, Virossa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Hän onmyös järjestänyt vastaavia tapahtumia Suomessa yhteistyössä House Of Ninja Finlandin ja Dance Off Tampereen kanssa ja opettanut lajia vuodesta 2010. https://www.facebook.com/venladance/