Ilmoittaudu nyt keväälle 2020!

Hei uusi oppilas! 

Hienoa, että olet tulossa tanssimaan! Koulumme opetus on tanssin taiteen perusopetusta ja siksi pidämme tärkeänä sitä, että oppilaamme sitoutuvat osallistumaan valitsemalleen tunnille aktiivisesti ja ovat mukana koko vuoden. Täytä tällä sivulla oleva kaavake vasta sitten, kun olet löytänyt itsellesi sopivan ryhmän. Syksyn ilmoittautuminen on sitova ja koskee koko lukuvuotta (elokuu - toukokuu). Jos haluat vain kokeilla tanssia tai etsit vielä itsellesi sopivaa ryhmää, älä täytä kaavaketta. Osallistuminen treeneihin kertamaksuilla ja viiden kerran korteilla (verkkokaupastamme) tapahtuu ilman ilmoittautumista. Tutustuthan myös sääntöihimme huolellisesti.

Ilmoittautumalla syyskaudelle sitoudut maksamaan syyskauden kurssimaksun. Kevätpuolen osallistumisen voi perua 1.12. mennessä kuluitta. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen info@studiodancepit.fi. Myöhemmin tulleita peruutuksia ei huomioida kurssimaksussa.

HUOM! ILMOITTAUTUMISKÄYTÄNTÖ ON PÄIVITETTY. Edistyneiden ryhmiin siirrytään jatkossa opettajan kehotuksesta. Keskustele opettajasi kanssa, jos haluaisit vaihtaa johonkin allaolevista ryhmistä. Löydettyänne yhdessä sopivan ryhmän voit ilmoittautua kaavakkeella kuten ennenkin. Muista mainita ryhmä, johon olet tulossa. Alkeistason ryhmät löytyvät valmiiksi kaavakkeelta. Lue lisää täältä.

Ilmoittaudu seuraaviin ryhmiin opettajan kehotuksesta: 


Hip hop keskitaso yli 15-v TO 
K20 nykytanssi jatko TO

MTV/street 12-14-v keski/jatko PE
MTV/street 12-14-v keskitaso MA
MTV/street yli 15-v keskitaso MA
MTV/street yli 15-v keskitaso PE
MTV/street yli 15-v jatko 1 TI
MTV/street yli 15-v jatko 2 MA
Nykytanssi keskitaso KE
Nykytanssi jatko KE
Showtanssi 12-14-v keski/jatko MA
Showtanssi yli 15-v keskitaso TI
Showtanssi yli 15-v jatko TI
Vogue jatko KE

Luethan sääntömme ennen ilmoittautumista:

Säännöt

Tietosuojaselosteemme löydät täältä.