TANSSIKOULU STUDIO DANCE PITIN SÄÄNNÖT


1. ILMOITTAUTUMINEN


Kursseille ilmoittaudutaan koulun nettisivujen kautta osoitteessa www.studiodancepit.fi. Ilmoittautuminen on sitova koko lukuvuodelle. Mikäli Sinulla on vaikeuksia oikean ryhmän valinnassa, voit ottaa meihin yhteyttä ennen ilmoittautumistasi. Kauden ensimmäinen viikko on avointen ovien viikko, jolloin oppilas saa tutustua tunteihin maksutta. Huom! Myös avointen ovien viikko on osa lukukauttamme. Ilmoittautumista ei voi perua kuluitta kyseisen viikon aikana tai heti sen jälkeen. Jos olet epävarma osallistumisestasi, tee ilmoittautuminen vasta kokeilukerran jälkeen.Kursseille on myös myöhemmin mahdollista tulla tutustumaan kertamaksuilla ja viiden kerran korteilla, mikäli paikkoja riittää. Jos oppilas tutustumisen jälkeen päättää jatkaa kurssia, hänelle hyvitetään kurssimaksusta jo maksettu summa.


Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja etusijalla ovat oppilaat, jotka ilmoittautumalla varaavat paikan koko kurssille. Ilmoittautuminen on sitova ja koskee koko lukuvuotta (elokuu- toukokuu). Kurssimaksu laskutetaan kahdessa osassa (syys- ja joulukuussa). Jos oppilas keskeyttää osallistumisen kesken vuoden, tulee peruutus tehdä kirjallisesti osoitteeseen info@studiodancepit.fi 1.12. mennessä. Muussa tapauksessa loppuvuoden maksu erääntyy maksettavaksi eikä myöhemmin tulleita ilmoituksia huomioida kurssimaksussa. Täyttämällä ilmoittautumiskaavakkeen oppilas sitoutuu maksamaan ensimmäisen puolikkaan lukuvuoden kurssimaksusta.

 


2. MAKSAMINEN


Kurssille ilmoittautuneille oppilaille lähetetään laskut ilmoittautumislomakkeessa mainittuun postiosoitteeseen. Ilmoittautuja vastaa siitä, että osoite on annettu oikein. Poikkeavista maksujärjestelyistä on mahdollista neuvotella Studio Dance Pitin kanssa ennen ensimmäisen laskun eräpäivää. Maksumuistutuksen lähettämisestä perimme 10€ huomautusmaksun ja laskujen perinnästä huolehtii Intrum Justitia.


Kertamaksut tulee lunastaa verkkokaupastamme ennen tunnille osallistumista. Viiden kerran tanssikortit voi lunastaa tunnin opettajalta joko käteisellä (mukaan lukien Smartumit) tai nettimaksutositetta vastaan.


3. TUNTIEN KORVAAMINEN


Kokonaisen kurssin maksaneella oppilaalla on mahdollisuus korvata poissaolojaan muilla vastaavilla viikkotunneilla saman lukuvuoden (syys- ja kevätkausi) aikana. Oppilaan tulee kuitenkin tarkistaa, että kyseisellä kurssilla on tilaa, ja hänen tulee tunnille saapuessaan täyttää tuntikorvauslomake (saatavilla opettajilta). Korvattavia tunteja ei siirretä seuraavalle vuodelle eikä oppilaasta itsestään johtuvia poissaoloja hyvitetä kurssimaksuista. Korvausmahdollisuus koskee myös arkipyhien vuoksi peruuntuneita tunteja sekä koulun puolesta tapahtuvia peruutuksia (esim. opettajan sairastuminen).  


4. YHTEYSTIEDOT


Ilmoittautumisen yhteydessä oppilaalta pyydetään joko oma tai alle 18-vuotiailta vanhemman sähköpostiosoite, sillä koulun tiedotus hoidetaan pääosin sähköisesti. Oppilas on itse vastuussa siitä, että hänen muuttuneet yhteystietonsa päivittyvät myös Studio Dance Pitin rekisteriin. Yhteystietojen muutokset tulee ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen info@studiodancepit.fi. Vain kurssille ilmoittautuneet ovat virallisesti koulun oppilaita ja suorittavat taiteen perusopetuksen opintokokonaisuuksia. Viiden kerran korteilla tai kertamaksuilla osallistuvilta emme kerää yhteystietoja eivätkä muutosilmoitukset siksi aina tavoita heitä. 


5. VASTUU


Oppilaita kehotetaan hankkimaan oma vapaa-ajanvakuutus, sillä heitä ei ole tapaturmavakuutettu tanssikoulun puolesta.


Opettaja on vastuussa oppilaista vain lukujärjestyksessä ilmoitetun tanssitunnin keston ajan, ei ennen eikä jälkeen tunnin. Tämä pyydetään ystävällisesti huomioimaan etenkin tuotaessa pieniä lapsia tunneille. Emme myöskään vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tai sinne unohtuneista tavaroista. Löytötavaroita kerätään aulaan sekä aulan yhteydessä sijaitsevaan tyttöjen pukuhuoneeseen. 


6. MUUTA


Oppilaan tulee tulla tunnille asiaankuuluvin varustein ja jalkinein (opettaja opastaa tarvittaessa). Tanssiessa ei tule käyttää koruja eikä rannekelloja, eikä tunnin aikana ole turvallista syödä purukumia. Pitkät hiukset tulee treenatessa pitää kiinni ja salissa säilytettävien kännyköiden on oltava tunnin ajan äänettöminä.


Studio Dance Pit pidättää oikeuden käyttää tunneilla sekä esityksissä kuvattua materiaalia markkinoinnissaan ja tiedotuksessaan. Mikäli oppilas ei salli kuviaan käytettävän, tulee hänen tai hänen huoltajansa ilmoittaa siitä tanssikoululle kirjallisesti (info@studiodancepit.fi).