Ilmoittautuminen keväälle 2019 alkaa 1.12.2018. 

Ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa 1.12. Syksyn oppilaiden ei tarvitse ilmoittautua kevätkaudelle erikseen, vaan heillä on jo voimassaoleva paikkavaraus koko vuodelle. 

Hei uusi oppilas! 

Hienoa, että olet tulossa tanssimaan! Koulumme opetus on tanssin taiteen perusopetusta ja siksi pidämme tärkeänä sitä, että oppilaamme sitoutuvat osallistumaan valitsemalleen tunnille aktiivisesti ja ovat mukana koko vuoden. Täytä tällä sivulla oleva kaavake vasta sitten, kun olet löytänyt itsellesi sopivan ryhmän. Ilmoittautuminen on sitova ja koskee koko lukuvuotta (elokuu - toukokuu). Jos haluat vain kokeilla tanssia tai etsit vielä itsellesi sopivaa ryhmää, älä täytä kaavaketta. Osallistuminen treeneihin kertamaksuilla ja viiden kerran korteilla tapahtuu ilman ilmoittautumista. Kertamaksuja ja viiden kerran kortteja voit ostaa verkkokaupastamme. Tutustuthan myös sääntöihimme huolellisesti.

Ilmoittautumalla syyskaudelle sitoudut maksamaan toisen puolikkaan lukuvuoden maksusta. Kevätpuolen osallistumisen voi perua 1.12. mennessä kuluitta. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti. Myöhemmin tulleita peruutuksia ei huomioida kurssimaksussa.

HUOM! ILMOITTAUTUMISKÄYTÄNTÖ ON PÄIVITETTY. Edistyneiden ryhmiin siirrytään jatkossa opettajan kehotuksesta. Keskustele opettajasi kanssa, jos haluaisit vaihtaa johonkin allaolevista ryhmistä. Löydettyänne yhdessä sopivan ryhmän voit ilmoittautua kaavakkeella kuten ennenkin. Muista mainita ryhmä, johon olet tulossa. Alkeistason ryhmiin ilmoittaudutaan kuten ennenkin. Lue lisää täältä.

Breakdance jatko TI
Hip hop yli 15-v keskitaso MA
Hip hop yli 15-v jatko TO
K20 nykytanssi jatko TO
K20 showtanssi keskitaso TO – JONO
Kehitysryhmät
MTV/street 12-14-v keski/jatko TI
MTV/street 12-14-v keskitaso KE – JONO
MTV/street 12-14-v jatko PE
MTV/street yli 15-v keskitaso TI
MTV/street yli 15-v keskitaso PE
MTV/street yli 15-v jatko 1 TI
MTV/street yli 15-v jatko 2 MA
Nykytanssi keskitaso MA – JONO
Nykytanssi jatko TO
Showtanssi 9-11-v keskitaso KE
Showtanssi 12-14-v jatko PE
Showtanssi yli 15-v keskitaso SU
Showtanssi yli 15-v jatko SU
Vogue yli 12-v jatko KE

Luethan sääntömme ennen ilmoittautumista:

Säännöt

Tietosuojaselosteemme löydät täältä.