Ilmoittaudu mukaan kaudelle 2022-23!

Uusi oppilas: Ilmoittaudu uutena oppilaana Hobiveriin ja luo samalla tili palveluun. Valitse ilmoittautumislomake Kouvola tai Lahti ja lomakkeelta ryhmä johon ilmoittaudut. Tunnusten aktivoimiseksi saat linkin toimistosta. Säilytä Hobiver tunnuksesi huolella. Tutustuthan sääntöihimme huolellisesti. Tervetuloa mukaan tunneille!

Jatkava oppilas: Jos sinulla on jo tili Hobiverissa, aloita kirjautumalla sisään. Mikäli olet hukannut tunnuksesi, saat nollauslinkin toimistosta. Valitse ilmoittautumislomake Kouvola tai Lahti ja valitse ryhmä tai ryhmät joihin ilmoittaudut.
Muistathan, että edistyneiden ryhmiin siirrytään opettajan kehotuksesta. Keskustele opettajasi kanssa, jos Sinun on aika siirtyä seuraavalle tasolle.

Osallistuminen treeneihin kertamaksuilla tapahtuu verkkokaupastamme ilman ilmoittautumista.

Viiden kerran kortit ovat nyt sähköisiä. Ilmoittaudu uutena oppilaana Hobiveriin ja luo samalla tili palveluun tai kirjaudu Hobiveriin omilla tunnuksillasi ja valitse ilmoittautumislomakkeelta Tanssikortit ja valitsemasi kortti 45min. 60min. tai 75min. Tanssikorttia ei voi käyttää tiiviskursseilla tai workshopeilla.
Tanssikortit maksetaan suoraveloituksella verkkopankissa. Odotathan maksun jälkeen että näkymä palaa takaisin Hobiveriin, jotta palvelu kirjaa korttisi Hobiveriin. Korttisi lisätään Hobiveriin oppilastilillesi josta opettajasi kirjaa käytetyt kertasi. Tanssikortti on henkilökohtainen. Tanssikortilla tanssiessa oppilas ei lunasta oppilaspaikkaa, joten perhe- ja paljousalennukset eivät koske tanssikorttilaisia.

Meillä voit maksaa myös Smartum-, Edenred- ja Eazybreak mobiilimaksulla sekä ePassin verkkomaksulla

Mikäli tahdot ostaa 5x kortin liikuntaedulla, voit tehdä maksusuorituksen valitsemallesi kortille (tarkista hinnasto) valitsemassasi palvelussa. Toimita tämän jälkeen maksutosite info@studiodancepit.fi niin lisäämme kortin Hobiver-tilillesi. Jos sinulla ei ole vielä Hobiver- tiliä, rekisteröidy Hobiveriin ja valitse ilmoittautumislomake Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2022-23- Kouvola tai Lahti ja ryhmä nimeltä Sarjakortit.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen tapahtuu Hobiverin kautta (avautuu uuteen välilehteen)