Hinnasto Lahti

Hinnat toimintavuonna 2023-24

Allaolevat hinnat laskutetaan kahdesti lukuvuodessa (syys- ja kevätkausi erikseen). Opetusta on yhteensä 36 opetusviikkoa (18/18)

45-minuuttinen tunti 185€  (kertahinta 10,30€)
60-minuuttinen tunti 210€  (kertahinta 11,70€)

Toisesta tunnista saman kauden aikana oppilas saa 20% alennuksen, kolmannesta 30%, neljännestä 40% jne.

All inclusive – hinta 500€ sisältää kaikki oppilaan haluamat lukuvuoden mittaiset kurssit sekä shufflen tiiviskurssit kyseisen lukukauden aikana. Huom! Hinta koskee yhtä syys- tai kevätkautta.

Viiden kerran kortti 45 min 65€

Viiden kerran kortti 60 min 70€

Kertamaksu 45-min 14€ ja 60 min 16€

10% perhealennus kausimaksuun jokaiselle samasta taloudesta osallistuvalle. (Huom! Ilmoittautuminen saman huoltajan alla.) Ei koske viiden kerran kortteja, tiiviskursseja tai workshopeja.

Hinnat ovat voimassa lukuvuonna 2023-24. Tunneille osallistuminen edellyttää maksettua kurssimaksua ja useampien kurssien yhdistelmähinnat ovat oppilaskohtaisia. Voit sopia maksujärjestelyistä info@studiodancepit.fi.

Oppilas maksaa hinnaston mukaisen lukukausimaksun niistä tunneista, joille on ilmoittautunut. Maksut on mahdollista jakaa useampaan erään ilmoittautumisen yhteydessä. Ensimmäinen erä on maksuton, seuraavat erät sisältävät 6e laskutuslisän. Laskut toimitetaan sähköpostilla tai postitse lukukauden alussa. Maksujärjestelyn sopimiseksi oppilaan/huoltajan tulee ottaa yhteyttä toimistoon. Laiminlyödyt maksut siirretään perintätoimistolle.

Meillä voit maksaa myös Smartumilla, Edenredillä ja ePassilla.

Yhteydenotto: lahti(a)studiodancepit.fi