UUSI KATUTANSSIN KEHITYSRYHMÄ n. 12-14-vuotiaille keskiviikkoisin klo 19-20, opettajana Nora Akkanen. Ilmoittaudu pääsykokeeseen nyt!

Ryhmän tavoitteena on keskittyä aktiivisempaan ja tavoitteellisempaan tanssin harrastamiseen. Kehitysryhmä tarjoaa tanssijoille henkilökohtaisempaa ohjausta sekä mahdollisuuden kehittyä tanssijana motivoituneessa seurassa. Omien tuntien lisäksi olisi toivottavaa, että tanssija ottaisi muutamia lisätunteja Studio Dance Pitin lukujärjestyksestä. Oppilaat saavat opetusta myös kehonhuoltoon ja tanssitekniikan harjoitteluun. Kehitysryhmä on ryhmä, jonka tavoitteena on kehittyä esiintyjinä ja tanssijoina kauden edetessä. Ryhmä myös mahdollisesti osallistuu ryhmäkoreografiallaan erilaisiin tapahtumiin. Kun ryhmä on muodostettu, ryhmän opettaja päättää, mihin tapahtumiin osallistutaan.

Hakutilaisuus pidetään tanssikoululla ke 16.1. klo 19-20. Ilmoittaudu mukaan info@studiodancepit.fi. Kevään hinta valituille 200€. Ryhmän jäsenet saavat muut kurssimme kehitysryhmäläisten alennettuun hintaan 100€ / kurssi tai 175€ / 2 kurssia.