Kävitkö kokeilemassa tanssia? Hienoa! Toivottavasti viihdyit kanssamme ja haluat jatkaa. Sinulla on nyt kolme vaihtoehtoa:

1. Jos haluat vielä harkita osallistumista koko kurssille, voit ostaa verkkokaupastamme kertamaksuja ja jatkaa kokeilemista, kunnes olet varma valinnastasi.
Kouvola: kertamaksu tanssi ja pilates 60 min/ 13€, 45 min/ 11€
Lahti: kertamaksu tanssi 60 min/15€, 45 min/13€
Kertamaksut tulee ostaa verkkokaupastamme ennen tuntia.  

Jos päätät kokeilujen jälkeen ilmoittautua, hyvitämme sinulle syyskauden kurssimaksusta nämä jo maksamasi yksittäiset tunnit. Laita tässä tapauksessa viesti toimistoon info@studiodancepit.fi montako kertamaksua olet ostanut.

2. Jos haluat tulla mukaan, mutta tiedät jo, että pääset tunneille vain satunnaisesti, voit osallistua kurssille viiden kerran tanssikortilla. Ohjeet tanssikortin hankkimiseen löydät täältä. Kortti on henkilökohtainen, mutta ei kurssisidonnainen. Kortilla osallistuessasi et ilmoittaudu kurssille, vaan käyt millä tahansa tunnilla ja milloin tahansa sinulle sopii. Sarjakortteja ei hyvitetä kurssimaksuista ja ne ovat voimassa kolme kuukautta ostopäivästä

3. Mikäli innostuit jatkamaan ja tiedät mikä on tuntisi, voit ilmoittautua kurssille nettilomakkeellamme. Näin sinulle varataan paikka koko lukuvuodelle, vaikka ryhmä myöhemmin täyttyisikin. Kurssimaksun maksaneet oppilaat saavat korvata poissaolojaan muilla tunneillamme saman lukuvuoden aikana.

Tarkistathan aikataulumme näin kauden alussa, sillä pieniä muutoksia saattaa yhä tulla. Tiedotamme muutoksista suoraan oppilaille, jotka ovat ilmoittautuneet kyseiselle tunnille. Pysyt tapahtumistamme ja tarjouksistamme parhaiten ajantasalla, kun seuraat meitä myös Facebokissa ja Instagramissa.

Upeaa tanssikautta! Hienoa, että olet mukana!