Poikkeustilanne ajaa meidätkin ahtaalle, kun kevään näytökset siirtyvät hamaan tulevaisuuteen ja tärkeät lipputulot jäävät puuttumaan kassasta. Myös kertamaksujen, tanssi- sekä jumppakorttien ja oheistuotteiden myynti on ymmärrettävästi pysähtynyt kuin seinään. Tässä muutamia asioita, joilla voit halutessasi auttaa tanssikouluasi tiukkojen aikojen yli. Päivitämme listaa sitä mukaa, kun keksimme uutta!

1. Tule tanssimaan! Vuokraamme salejamme yksityiseen käyttöön nyt 20€ / tunti. Tule yksin tai perheenjäsenten kanssa ja tanssi tai jumppaa sydämesi kyllyydestä! Saat soittaa musiikkiakin lujaa!

2. Jumppaa ja pumppaa kotona. Vuokraamme jumppavälineitämme nyt kotikäyttöön kuukausi kerrallaan. Tanko kiekkoineen ja käsipainot yhteensä 20€ / kk. Nyt jos koskaan kannattaa huolehtia omasta kunnosta ja hyvinvoinnista!

3. Osallistu etäopetukseen, vaikka et olisi ilmoittautunut kurssille. Tuntimme jatkuvat etäopetuksella tostaiseksi 13.4. asti. Ota meihin yhteyttä, niin jaamme videot ja muut materiaalit myös sinulle. Kertamaksu tai kortin osto verkossa, tai kuittaus myöhemmin korttiin, joka sinulla jo on.

4. Jaa sosiaalisessa mediassa oma kuva tai video kotitreeneistä hashtageilla #studiodancepitetänä #supportyourlocal #dancersofkouvola ja/tai #stayfierce. Pidetään mielialaa ja fiilistä yllä kunnes taas tavataan!

5. Pysy kursseilla. Tanssi on parasta ryhmässä, mutta toistaiseksi joudumme soveltamaan ja toivomme teidän kaikkien jatkavan kanssamme tämänkin vaiheen yli. Opetellaan uusia tapoja yhdessä.

Stay fierce! Nähdään linjoilla!