Tervetuloa mukaan syyskaudelle!
 
Kun löydät Sinulle sopivat tunnit, voit joko ilmoittautua kursseille Hobiverin kautta (linkki verkkosivujemme ilmoittautumissivulla), tai osallistua tunneille viiden kerran korteilla. Kausimaksu on edullisin tapa osallistua ja lupaamme, että et maksa videoista. Mahdollisen tauon alkaessa laitamme kurssit pauselle ja jatkamme kauden loppuun heti, kun lähiopetus on taas sallittu. Pidämme tietenkin oppilaistamme huolta kaiken aikaa, mutta varsinainen opetus jatkuu vasta sitten, kun se on turvallista toteuttaa tanssikoululla.
 
Voit oikein hyvin tulla mukaan myös viiden kerran tanssikorteilla, jolloin maksat vain viisi tanssituntia kerrallaan ja käytät ne kun Sinulle sopii. Korteilla voit tanssia useampaa eri lajia ja ne ovat voimassa koko lukuvuoden 2020-21. Jos sitoudut johonkin tiettyyn lajiin, lisäämme Sinut osallistujalistalle siinä missä kurssipaikan varanneetkin. Tanssikortit (50€) ja yksittäiset tunnit saat verkkokaupastamme.
Jatketaan fiksua käytöstä ja toisten huomioimista, niin myös tunnit pyörivät keskeytyksettä koko kauden. Mahtavaa nähdä teitä kaikkia taas saleissa! 
 
Riksu ja muut opet
 
P.S. Jos laskun maksu huolettaa tai tarvitset lisää maksuaikaa, ota yhteyttä laskutus@studiodancepit.fi, niin järjestetään asia.