Tervetuloa näytöksiimme Kouvola-talolle tänä viikonloppuna!

LIPUT:

Ennakkolipun ostaneet saavat käsiohjelmalippunsa Kouvola-talon aulasta esityspäivänä klo 13 alkaen. Tarvitset mukaasi vain tilausnumerosi tai liput ostaneen henkilön nimen. Kuittia ei ole tarpeen tulostaa vaan voit myös näyttää meille tiedot vaikkapa puhelimestasi, mutta haethan käsiohjelman ennen saliin siirtymistä, niin pääset sujuvasti paikallesi. Liput tarkistetaan sekä näytöksen alussa että väliajan jälkeen. Ennakkolipun varanneiden ei tarvitse olla paikalla kovin paljon aiemmin, mutta hyviä paikkoja varten suosittelemme saapumaan viimeistään varttia ennen näytöksen alkua, jolloin ovet avataan yleisölle. Lisäksi Kouvola-talon ympäristö täyttyy näytöspäivinä autoista ja parkkipaikan etsimisessä voi vierähtää tovi, jos jätät saapumisen vasta viime minuuteille.

Lipunmyynti Kouvola-talolla tapahtuu kenraaliharjoitusten yhteydessä 13. ja 14.12. klo 17:30 alkaen (jatkuen harjoituksen loppuun, n. klo 20) sekä näytöspäivinä klo 13 alkaen. Voit maksaa liput käteisellä, pankkikortilla tai Smartumeilla. Huomioithan, että näytöksiä saatetaan myydä loppuun ja että liput kannattaa aina hankkia mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta varmistat paikkasi tapahtumaan. Näinä samoina aikoina voit myös tulla noutamaan ennakkoon maksetut lippusi. Kenraaliharjoitus ei ole yleisölle avoin. Myymme harjoitukseen pääsylippuja 10€ hintaan, jos kyseinen näytös on jo loppuunmyyty harjoituksen alkaessa.

TALTIOINTI:

Kaikki näytösviikonlopun esiintyvät ryhmät kuvataan ja näytöksistä koostetaan dvd, jota voit tilata joko paikan päällä tai osoitteesta jari.harjula@kurkivideo.com. Lähetäthän Jarille myös kaikki toiveet ja kysymykset taltiointiin liittyen. Paikalla on myös valokuvaaja ja kuvat tulevat olemaan oppilaiden vapaasti käytettävissä, kunhan niiden yhteydessä mainitaan koulun ja kuvaajan nimi (Marko Tukiainen). Näytöksen taltiointi ei ole yleisöltä sallittu.

MUUTA:

Joulunäytöksistä on helppo hankkia tanssijalle näytöskiitos tai pieni lahja pukinkonttiin. Myymme tanssikoulun omia tuotteita sekä tanssiaiheisia koruja ja muita treenivaatteita aulassa hyvillä tarjouksilla koko viikonlopun ajan. (Huom! Ei ruusuja tällä kertaa.)

Kiitos kuluneesta syksystä ja tervetuloa viihtymään kanssamme!