Kevätkautemme huipentuu tänä viikonloppuna lauantain ja sunnuntain näytöksiin Kouvola-talon Simelius-salissa. Tervetuloa mukaan tunnelmaan!

Muutamia käytännön vinkkejä yleisölle:

Lauantain klo 14 näytöksen aikaan Kaunisnurmella tapahtuu paljon muutakin. Museokorttelissa vietetään Kevättapahtumaa klo 10-15 ja lisäksi liikuntatapahtuma Kympin naisen reitti sattuu tänä vuonna kulkemaan Kouvola-talon ohi. Jo ilman päällekkäisyyksiä alueen parkkipaikat ovat näytösten aikaan hyvin täynnä. Pyydämme siis päivänäytöksen yleisöä ystävällisesti huomioimaan iltapäivän poikkeustilanteen saapumalla paikalle hyvissä ajoin ja, jos mahdollista, joko pyörällä tai kävellen, sekä liikkumaan autolla Kouvola-talon ympäristössä rauhallisesti kävely- ja juoksuliikenteen huomioiden.

Ennakkolipun ostaneet katsojat voivat noutaa käsiohjelmalippunsa niille varatusta pisteestä alkaen tuntia ennen näytöksiä. Kaikkien eri näytösten liput voi hakea samalla kertaa. Otathan ylös vain tilausvahvistuksessa saamasi tilausnumeron – mitään ei ole tarpeen tulostaa. Lipunmyynti tapahtuu Kouvola-talolla ennakkolippujen lunastuksen kanssa samanaikaisesti pe 17.5. klo 16:30-19:30 ja näytöspäivinä klo 13 alkaen. Lippujen hinnat ovat aikuisille 18€ ja korkeintaan 11-vuotiaille lapsille sekä opiskelijoille (opiskelijakortilla) 12€. Otamme vastaan korttimaksuja ja vaihtorahan käydessä viikonlopun aikana usein vähiin tämä onkin meille usein käytännöllisin vaihtoehto.

Näytösviikonlopun aikana Kouvola-talon kahvio Sävel Bistro palvelee yleisöä ennen näytöksiä sekä väliajalla. Suosittelemme varaamaan tarjoilun ennakkoon, jotta ehdit nauttia kahvisi rauhassa ja ilman jonottamista. Väliajan kesto on 20 min.

Tanssijaa on mahdollista muistaa koulun omilla tuotteilla tai pienillä tanssiaiheisilla lahjoilla, joita myymme lipunmyyntipisteellä. Kuvia voi ottaa aulan kuvausseinällä, mutta itse näytöstapahtuma rauhoitetaan tuttuun tapaan vain ammattikuvaajille.