Kävitkö kokeilemassa tanssia? Hienoa! Toivottavasti viihdyit kanssamme ja haluat jatkaa. Sinulla on nyt kolme vaihtoehtoa:

1. Jos haluat vielä harkita osallistumista koko kurssille, voit ostaa verkkokaupastamme kertamaksuja (10€/tunti) ja jatkaa kokeilemista, kunnes olet varma valinnastasi. Jos päätät kokeilujen jälkeen ilmoittautua, hyvitämme sinulle syyskauden kurssimaksusta nämä jo maksamasi yksittäiset tunnit.

2. Jos haluat tulla mukaan, mutta tiedät jo, että pääset tunneille vain satunnaisesti, voit osallistua kurssille viiden kerran tanssikortilla. Saat myös tanssikortin verkkokaupastamme (45€/5 krt). Kortti ei ole henkilökohtainen tai kurssisidonnainen eikä sillä ole erääntymispäivää. Kortilla osallistuessasi et ilmoittaudu kurssille, vaan käyt millä tahansa tunnilla ja milloin tahansa sinulle sopii. Myös jumppakortti (45€/10 krt) käy tähän tarkoitukseen niin, että siitä leimataan kaksi käyntiä per tanssitunti. Tanssi- ja jumppakortteja ei hyvitetä kurssimaksuista.

3. Mikäli innostuit jatkamaan ja tiedät mikä on tuntisi, voit ilmoittautua kurssille nettilomakkeellamme (145€/syksy, 155€/kevät). Näin sinulle varataan paikka koko lukuvuodelle, vaikka ryhmä myöhemmin täyttyisikin. Koko kurssimaksun maksaneet oppilaat saavat korvata poissaolojaan muilla tunneillamme saman lukuvuoden aikana. Jos haluat mukaan vain syyskaudelle, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostilla (info@studiodancepit.fi) milloin tahansa, mutta kuitenkin viimeistään 1.12. Tällöin kevätpuolelle ilmoittautuminen avautuu niille oppilaille, jotka eivät ole mahtuneet mukaan syyskaudelle, tai haluavat aloittaa vasta tammikuussa.

Tarkistathan aikataulumme näin kauden alussa, sillä pieniä muutoksia saattaa yhä tulla. Tiedotamme muutoksista suoraan oppilaille, jotka ovat ilmoittautuneet kyseiselle tunnille. Pysyt tapahtumistamme ja tarjouksistamme parhaiten ajantasalla, kun seuraat meitä myös Facebokissa ja Instagramissa.

Upeaa tanssikautta! Hienoa, että olet mukana!