Hei syksyn oppilaat ja kotijoukot!

Kaikille ilmoittautuneille oppilaille on lähetetty syyskauden laskut viimeistään 3.9.2021. Lasku on lähetetty asiakkaan ilmoittautuessaan valitsemalla tavalla, eli joko sähköpostilla tai paperipostilla. Sähköpostilaskut tulevat Maventan laskutuspalvelun kautta. Ethän kiistä laskua, vaikka siinä olisi mielestäsi huomautettavaa, sillä laskun hyväksyminen Maventassa saattaa laskun vasta tarkemmin nähtävillesi. Otathan yhteyttä suoraan meihin, mikäli maksussa on kysyttävää tai korjattavaa. Laskut näkyvät myös Hobiverissa oppilaan omilla sivuilla.

Kaikkia hyvityksiä ei ehkä ole vielä huomioitu, sillä emme ole saaneet tietoa kaikista ilmoittautuneiden oppilaiden maksamista kertamaksuista. Jos olet maksanut kertamaksun, niin lähetäthän meille sen tilausnumeron sekä laskusi tiedot, jotta hyvitys huomioidaan loppusummassa.

Ihanaa tanssisyksyä! Kiitos, että olet mukana.

Riksu ja opet

Huom! Muistathan, että paikkavaraus on voimassa koko lukuvuodelle ja kevätkausi erääntyy maksettavaksi, jos oppilaspaikkaa ei peruta kirjallisesti info@studiodancepit.fi -osoitteeseen 1.12.2021 mennessä.