Tervetuloa takaisin tanssitunneille syysloman jälkeen!

Päivitetty 27.10. Kymsoten antaman maskisuosituksen huomioiden. Suosituksen mukaan toivomme maskeja käytettävän koulun tiloissa ja mahdollisuuksien mukaan tanssitunneilla. Suositus on annettu kaikille yli 15-vuotiaille.

Opetus jatkuu näillä näkymin normaalisti tanssikoululla 19.12. asti, mutta näytökset joudutaan valitettavasti perumaan vallitsevan tilanteen ja epävarmuuden vuoksi. Esitystansseista koostetaan sen sijaan videotallenne, jonka oppilaat voivat lunastaa myöhemmin itselleen pientä kannatusmaksua vastaan. Infoamme jokaista ryhmää erikseen esityksen kuvaamisesta, kun saamme aikataulut asian osalta selviksi. 

Pyydämme välttämään turhaa oleskelua koulun tiloissa ennen ja jälkeen opetuksen sekä säilyttämään turvavälit niin saleissa kuin käytävillä. Jatketaan ahkeraa käsienpesua ja otetaan maskit käyttöön yli 15-vuotiaille aina, kun se on mahdollista. Näin toimimalla autamme jokainen tilanteen säilymistä sellaisena, ettei tanssitunteja tarvitse keskeyttää ennen kauden loppua. 

Kiitos!

Muistathan Dancehallin esittelytunnit, jotka pidetään 14.11.? Voit ilmoittautua Dancehalliin sähköpostilla info@studiodancepit.fi. 

 

Anna Saarikiven Dancehall la 14.11.

Dancehall Moves klo 13-14

Dancehall Queen Style yli 16-v klo 14-15

Tunnit ovat maksuttomia kaikille syyskaudelle ilmoittautuneille. Muille kertamaksu 12€ tai tanssikortti.