Tervetuloa takaisin talvilomalta!

Aluehallintovirasto ei ole katsonut tarpeelliseksi rajoittaa Kouvolan toimipisteen toimintaa enempää kuin olimme itse jo alkuvuodesta päättäneet tehdä, joten opetus voi jatkua edelleen korkeintaan yhdeksän oppilaan ryhmissä ja turvavälit huomioiden. Pidäthän huolta käsihygieniasta ja käytäthän maskia mahdollisuuksien mukaan myös tunnin aikana. Saavuthan koululle vasta hieman ennen tuntisi alkua ja poistut sieltä sujuvasti pian sen päättymisen jälkeen. Huoltajia pyydetään vain saattamaan pienimmät lapset tunnille ja viettämään itse opetustunnin aika muualla kuin koulun tiloissa. Pyritään toimimaan niin, että turvavälit säilyvät näin toimien, mutta tarvittaessa otamme käyttöön oman sisäänkäynnin jokaiseen saliin erikseen.

Kevään laskut lähetetään oppilaille tällä viikolla Hobiverissa valitsemallanne tavalla (sähköposti tai paperiposti). Kauden kestoa pidennetään loppupäästä, jos joudumme sulkemaan koulun vielä maalis-toukokuun aikana.

Iloisia tanssihetkiä ja reipasta mieltä poikkeusoloista huolimatta! Kesää kohti mennään, valon määrä lisääntyy ja olo toivottavasti kevenee meillä kaikilla sen myötä. Seurataan tilannetta ja reagoidaan siihen tarvittaessa. Me opettajat teemme samalla suunnitelmia A, B ja C koskien kevään tanssien kuvaamista tai streamatun näytöksen pitämistä. Tiedotamme asiasta heti, kun näyttää siltä, että jokin suunnitelmista on mahdollista toteuttaa.

Valoisin terveisin

Riksu ja opettajat