Hei tanssijat ja kotijoukot!

Syyskautemme päättyy joulunäytöksiin 14.-15.12. Teemme ryhmäjaot ja tarkemmat aikataulut marraskuun aikana ja julkaisemme ne täällä verkkosivuilla omana uutisenaan heti, kun ne ovat valmiit. Ennakkolippuja voi ostaa verkkokaupastamme (ennakkohinta 15€/10€) 18.11. alkaen. Muu lipunmyynti tapahtuu Kouvola-talolla näytösviikolla kenraaliharjoitusten ja näytösten yhteydessä (18€/12€). Joulutauko alkaa heti näytösten jälkeen ja kevätkauden tunnit alkavat torstaina 9.1. Löydät lukuvuoden loma-ajat aina lukujärjestystemme yläpuolelta täältä.

Syksyn uuden Fierce-paidan hinta on vielä 3.11. asti vain 22€ (norm. 28€). Paidan voi ostaa käteisellä suoraan koululta tai maksaa verkkokaupassa ja noutaa kuittia vastaan tunnille saapuessa opettajalta tai koulun vastaanotosta.

Lisäsimme loppukaudelle toisen lihaskuntotunnin torstaille klo 17-17.50. Ohjaajana Riksu ja mukaan pääset kertamaksulla (8€), jumppakortilla (59€) tai korvauslipukkeella muilta tunneilta.

Tanssin iloa ja energiaa pimeneviin iltoihin!

Huom! Muistathan perua paikkasi marraskuun aikana, jos et aio jatkaa kevätkaudelle! Epäselvyyksien välttämiseksi peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti osoitteeseen info@studiodancepit.fi 1.12. mennessä. Kuittaamme jokaisen peruutuksen vastaanotetuksi, kun se on tavoittanut meidät.