Huom! Päivitetty 16.3.

Olemme yhdessä opettajien kanssa päättäneet pitää opetuksessa kahden viikon tauon, sillä emme halua edesauttaa koronaviruksen leviämistä. Opetusta ei siis järjestetä 16.-29.3.

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia aiheesta. Tarkistathan roskapostisi, jos et ole huomiseen mennessä kuullut meistä. Tunnit korvataan joko pidentämällä kautta toukokuussa tai lämmittämällä kevään näytöskoreografiat esityksiin elokuussa. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista somekanavillamme ja verkkosivuillamme.

Otetaan tilanne vakavasti, mutta pyritään löytämään iloa vapautuneesta ajasta ja lisääntyvästä valosta. Vältetään turhaa hysteriaa.

 

 

Viikonlopun tunnit on peruttu! Odotamme kunnan terveydenhuollon viranomaisten päätöstä perusopetuksen suhteen ja varaudumme siihen, että myös meidän opetuksemme jää tauolle maanantaista lähtien. Tehdäänhän jokainen oma osamme, eli pestään käsiä (ja putsataan sitä puhelinta!) ahkerasti eikä tulla koululle flunssaoireisena. Nämä tavat on hyvä muistaa tietenkin aina. Toivotaan kovasti, että varotoimet auttavat ja tilanne rauhoittuu niin, että uskallamme tavata taas toukokuussa Kouvola-talolla

EDIT: Seuraamme ja päivitämme tilannetta niin, että toimintamme on linjassa yleisten suositusten kanssa. Varaudumme jo tässä vaiheessa siirtämään kevään näytökset elokuulle syyskauden alkuun.

Päivitetty 15.3.
 
Taiteen perusopetusliitto TPO ry:n ohjeistuksen mukaan taiteen perusopetus, joka on osa Suomen virallista koulutusjärjestelmää, noudattaa opetuksen hallinnonalan ohjeistusta, ja toimii viranomaispäätösten perusteella liittyen esim. toiminnan keskeytykseen. Sulkemisesta ei siis päätä oppilaitostaho, vaan kunnan terveysviranomaiset.
 
Odotamme näitä päätöksiä suurella jännityksellä ja kieltämättä myös hyvin huolestuneina tilanteesta. Tiedotamme jatkosta heti, kun se selviää meille itsellemme. Joka tapauksessa toimintaamme on luvassa muutoksia huomisesta maanantaista lähtien, jotta oppilaidemme terveys on turvattu mahdollisimman hyvin.