Kiitos kaikille osallisille sekä Lahden että Kouvolan näytöksistä! Syyskausi sai upean päätöksen ja voimme hyvillä mielin siirtyä joulun viettoon.

Voit yhä tilata näytöstaltioinnin osoitteesta jari.harjula@kurkivideo.com. Taltioinnin hinta on 35,90 (plus postikulut 7,90€) ja se on mahdollista saada joko muistitikulla tai dvd:llä. Kurki Video hoitaa taltioinnin valmistamisen sekä toimittamisen asiakkaalle, joten pyydämme ystävällisesti osoittamaan myös kaikki tiedustelut aiheesta suoraan edellä mainittuun osoitteeseen.

Tanssit jatkuvat avointen ovien viikolla 9.1.2023 alkaen. Avointen ovien viikko on ensimmäinen viikko kevätkautta, mutta sille osallistuminen ei edellytä ilmoittautumista. Avoimet ovet tarjoavat mahdollisuuden testata erilaisia ryhmiä ja lajeja niin, että voit kokeilun jälkeen valita suosikkisi ja ilmoittautua mukaan. Jos olet jo tehnyt valintasi, niin kevätkaudelle ilmoittautuminen on myös käynnissä joulutauon ajan. Jatkavien oppilaiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen samoihin ryhmiin.

Toimisto lomailee 22.12. – 4.1.23, mutta mikäli haluat tulla joululahjaostoksille, niin Kouvolan koulu on tuollakin välillä avoinna Treenikeitaan tunteja varten.

Hyvää joulua ja lämmin kiitos kuluneesta syksystä!