Kiitos yleisölle, esiintyjille, opettajille ja yhteistyökumppaneille upeasti onnistuneista näytöksistä ja koko syksystä!

Koulumme jää tällä viikolla joulutauolle ja tanssit jatkuvat tammikuussa avointen ovien viikolla. Aloitamme torstaina 9.1. täydennetyllä lukujärjestyksellä, johon voit tutustua tästä ja ilmoittautua täällä! Noralla on paljon uusia ryhmiä ja Jani palaa syksyn tauon jälkeen takaisin opettamaan hip hopia ja breikkiä 6-8-vuotiaille sekä 9-11-vuotiaille lauantaisin. Myös jumppatunteja löytyy lisää, jotta äideille (ja isille!) järjestyy omaa treeniaikaa samalla, kun lapset tanssivat. Tammikuussa käynnistyy myös koulun 10. toimintavuosi, joka huipentuu ensi vuoden joulukuussa hieman uudenlaisiin näytöksiin. Tästä myöhemmin lisää. 😉

Tällä viikolla treenataan vielä muutama tunti (lihaskunto to 17-18 ja nykytanssitiivari to sekä pe 18-19.30). Stten vedetään villasukat jalkaan ja käperrytään glögin ja suklaarasian kanssa kotiin nauttimaan joulusta ja yhteisestä ajasta perheen kanssa.

Ihanaa joulua ja tapaamisiin taas tammikuussa!

Riksu ja muut opet

P.S. Joulunäytöksen valokuvat julkaistaan facebookissa heti, kun ne ovat valmiit. DVD-tilaukset ja sitä koskevat tiedustelut voit tehdä suoraan Jari Harjulalle osoitteeseen jari.harjula@kurkivideo.com

P.P.S. Ehdit vielä ilmoittautua mukaan Aino Karstisen nykytanssikurssille! Ilmoittautumiset osoitteeseen info@studiodancepit.fi. Kurssin hinta 15€/ilta tai 25€/molemmat.