Kevään kolmas tiedote on lähetetty 13.5. kaikille oppilaillemme. Mikäli et saanut tiedotetta, voit käydä lukemassa sen täällä.

Kevään toinen tiedote on lähetetty 14.4. kaikille oppilaillemme. Mikäli et saanut tiedotetta, voit käydä lukemassa sen täällä.
EDIT. Linkki korjattu 19.4.
Kevään ensimmäinen tiedote on lähetetty 24.3. kaikille oppilaillemme. Mikäli et saanut tiedotetta, voit käydä lukemassa sen täällä.

Kevätnäytökset tanssitaan tänä vuonna Kouvolassa Kouvola-talolla
21.5. klo 13, 16 ja 19
Ja Lahdessa Salpausselän koululla
14.5. klo 16

Kouvolan näytösten ryhmäjaot löydät täältä: Esiintymisvuorot_ ja esitysjärjestykset täältä: Esitysjärjestykset Kouvola

Kouvolan esitysviikon harjoitusaikataulun löydät täältä: Näyttämöharjoitukset kevät -22 

Lahden näytöksen harjoitusaikataulu ja esiintymisjärjestys on täällä: Lahden näytöksen aikataulu

 

Kevätnäytöksen lipunmyynti on alkanut täällä: https://www.studiodancepit.fi/kauppa/
Lipunmyynti tapahtuu tänä vuonna verkkokaupassa aina näytöspäivään saakka. Ennakkolippujen edullisempi hinta 18/12€ on voimassa Lahdessa 8.5. asti ja Kouvolassa 15.5. asti. Tämän jälkeen myynti jatkuu edelleen verkossa täydellä hinnalla 20/15€. Näytöspaikalla lippuja voi ostaa 30 min ennen kyseistä näytöstä, mikäli paikkoja on jäljellä.
Ostetut liput tulevat sähköpostiisi ja niissä on kertakäyttöinen viivakoodi. Lippuja ei siis tarvitse noutaa erikseen ennen näytöstä, vaan koodi skannataan salin ovella.
Otathan meihin yhteyttä info@studiodancepit.fi, mikäli taloudestasi kaksi tanssijaa on eri näytöksissä ja olet tulossa katsomaan molempia.
Lämpimästi tervetuloa mukaan!