Aloitamme kevätkauden molemmissa kouluissamme maanantaina 10.1. avointen ovien viikolla. Voit testata kaikkia tuntejamme viikon aikana maksutta ilman ilmoittautumista ja kertamaksuilla vielä kokeiluviikon jälkeenkin.

Valtioneuvosto on linjannut, että aikuisten taiteen perusopetus järjestetään etäopetuksena 16.1.2022 saakka, joten K20- ja K30-ryhmät, lattarit, pilatekset ja jumpat aloittavat kautensa vasta 17.1. Seuraathan tiedotustamme mahdollisten muutosten varalta. Huomioithan edelleen käsihygienian, turvavälit sekä tarpeettoman oleskelun välttämisen molemmissa toimipisteissämme.

Huom! Kouvolassa maanantaina showtanssin perustaso 12-14-v ja yli 15-vuotiaiden keskitaso aloittavat aikuisten ryhmien ohella vasta 17.1.

Uutta keväälle:

Viiden kerran kortit siirtyvät Hobiveriin. Paperiset kortit ovat käytössä vielä kevätkauden ajan, mutta jo nyt voit halutessasi siirtää korttisi Hobiveriin. Sähköisten korttien osto tapahtuu verkkokaupan kautta kuten tähänkin asti. Voit olla meihin yhteydessä info@studiodancepit.fi, jos haluat siirtyä käyttämään sähköistä tuntikirjanpitoa korteilla tai kysyä asiasta lisää.

Toivomme entistäkin parempaa uutta vuotta kaikille!

P.S. Shufflesta on kyselty paljon. Tunnit alkavat molemmissa kaupungeissa tammikuussa ja jatkuvat 3-4 viikon tiiviskursseina läpi kevään tasolta seuraavalle edeten. Voit ilmoittautua mukaan sähköpostilla kouvola@studiodancepit.fi tai lahti@studiodancepit.fi. Kolmen kerran kurssin hinta on 35€ ja neljän kerran kurssin 45€.