Hallitus on linjannut perusopetuksen jatkuvan etänä toistaiseksi ainakin 13.5. asti. Näin ollen myös tanssikoulun kevätkausi viedään loppuun verkossa ja kevätnäytökset jäävät tältä vuodelta väliin. Lipunmyynnin puuttuminen aiheuttaa valtavan loven talouteemme ja heikentää vuokranmaksukykyämme kesäkuukausilta merkittävästi, joten tarvitsemme nyt todella apuasi!

Voit edelleen vuokrata salejamme omaan käyttöön (20€/h) tai lainata jumppavälineitä kotiin edullisesti (lista löytyy täältä). Lisäksi lisäsimme FIERCE-paidan tukituotteena verkkokauppaan hintaan 15€ (+postikulut 7€), jotta voit halutessasi tukea toimintaamme hankkimalla sellaisen itsellesi tai kaverillesi. (Postitus on mahdollista myös ystävän osoitteeseen!) Voit myös tiedustella mahdollisuutta tilata muita tuotteitamme kotiin.

Meiltä kysytään usein, että mitä sana fierce tarkoittaa. Se tarkoittaa hurjia asioita! Pelotonta, rohkeaa, voimakasta ja uskaliasta. Näitä kaikkia me tanssijat olemme ja näitä kaikkia ominaisuuksia tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan, jotta selviämme tästä kriisistä voittajina ja jatkamme entistä vahvempina. Tätä kysytään nyt meiltä jokaiselta niin yksilöinä kuin yhdessä: #stayfierce!