Tervetuloa mukaan kaudelle 2019-20!

Tanssisyksymme alkaa tuttuun tapaan avointen ovien viikolla 12.-18.8. Tällöin pääset kokeilemaan kaikkia tuntejamme maksutta. Myös kehitysryhmät ovat avoinna kokeilulle ensimmäisen viikon ajan. Avoimet tunnit korvaavat pääsykokeen, joten juttelethan ryhmän opettajan kanssa mahdollisuudesta liittyä mukaan, jos kokeiltuasi innostut jatkamaan.

Entä kokeilun jälkeen? Toivottavasti viihdyit kanssamme ja haluat jatkaa! Sinulla on nyt kolme vaihtoehtoa:

1. KERTAMAKSUT Jos haluat vielä harkita osallistumista koko kurssille, voit ostaa verkkokaupastamme kertamaksuja (12€/tunti) ja jatkaa kokeilemista, kunnes olet varma valinnastasi. Jos päätät kokeilujen jälkeen ilmoittautua, hyvitämme sinulle syyskauden kurssimaksusta nämä jo maksamasi yksittäiset tunnit. Kerro meille tässä tapauksessa sähköpostitse (laskutus@studiodancepit.fi), että olet ostanut yksittäisiä tunteja, niin osaamme huomioida sen laskussa.

2. VIIDEN KERRAN KORTTI Jos haluat tulla mukaan, mutta tiedät jo, että pääset tunneille vain satunnaisesti, voit osallistua kurssille viiden kerran tanssikortilla. Saat myös tanssikortin verkkokaupastamme (50€/5 krt). Kortti ei ole henkilökohtainen tai kurssisidonnainen ja se on voimassa koko syyskauden. Kortilla osallistuessasi et ilmoittaudu kurssille, vaan käyt millä tahansa tunnilla ja milloin tahansa sinulle sopii. Myös jumppakortti (59€/10 krt) käy tähän tarkoitukseen niin, että siitä leimataan kaksi käyntiä per tanssitunti. Huom! Tanssi- ja jumppakortteja ei hyvitetä kurssimaksuista, vaikka päättäisit myöhemmin ilmoittautua mukaan!

3. ILMOITTAUTUMINEN Mikäli innostuit jatkamaan ja tiedät mikä on tuntisi, voit ilmoittautua kurssille nettilomakkeellamme. Näin sinulle varataan paikka koko lukuvuodelle, vaikka ryhmä myöhemmin täyttyisikin. Kurssimaksun maksaneet oppilaat saavat korvata poissaolojaan muilla tunneillamme saman lukuvuoden aikana.

Tarkistathan aikataulumme näin kauden alussa, sillä pieniä muutoksia saattaa yhä tulla. Tiedotamme muutoksista suoraan oppilaille, jotka ovat ilmoittautuneet kyseiselle tunnille. Pysyt tapahtumissamme ja kampanjoissamme parhaiten mukana, kun seuraat meitä myös Facebokissa ja Instagramissa. Oppilaille on facebookissa myös kokonaan oma ryhmä Studio Dance Pit 2019.

Koulun yrittäjä Riikka-Liisa on äitiyslomalla, joten hänen sähköpostinsa ja puhelinnumeronsa eivät ole alkukaudesta käytössä. Mikäli sinulla on kysyttävää kursseihin liittyen, voit laittaa sähköpostia suoraan opettajille. Opettajien osoitteet löytyvät heidän esittelyistään Opettajat-sivulta. Laskutus- ja maksuasioissa voit olla meihin yhteydessä osoitteella laskutus@studiodancepit.fi ja muissa asioissa pyrimme auttamaan sinua osoitteen info@studiodancepit.fi kautta. 

Upeaa tanssikautta! Hienoa, että olet mukana!