Syyskausi alkaa molemmissa toimipisteissämme 8.8. avointen ovien viikolla, jolloin Sinulla on mahdollisuus osallistua ryhmiimme maksutta. Kokeilua varten ei tarvitse ilmoittautua, mutta ryhmät täyttyvät hyvää vauhtia, joten varaathan paikkasi uudelle lukuvuodelle ajoissa, jos olet jo valinnut omat ryhmäsi. Ennen kauden alkua ilmoittautuneet saavat syyskauden kurssinsa hieman alemmalla hinnalla. Uusi hinnasto tulee voimaan kauden ensimmäisellä viikolla 8.8. alkaen.

Autamme mielellämme, mikäli Sinulla on kysyttävää. Tavoitat meidät vielä kesätauon ajan parhaiten sähköpostilla ja kauden alettua myös puhelimitse toimiston ollessa auki.

Elokuun shufflet löytyvät nyt lukujärjestyksestä ja Hobiverista. Ilmoittautuminen tapahtuu täällä. Huomioithan, että torstain ryhmät aloittavat treenit Lahdessa jo 4.8.! Nämä tunnit eivät ole mukana avoimissa ovissa, mutta maanantaina 8.8. shuffleakin pääsee kokeilemaan molemmissa kaupungeissa. EDIT: Shufflen alkeet alkaa Lahdessa 11.8. ilmaisella tutustumistunnilla.